De herfst is begonnen!

De astronomische herfst is officieel begonnen, maar waar denk jij aan bij de herfst? Aan de regen, dat het eerder donker wordt of misschien de blaadjes op het spoor waardoor je te laat komt op je werk? Eerlijk is eerlijk, dit klinkt niet heel leuk. Toch zijn er genoeg redenen waarom de herfst wèl leuk is.

1. De kleuren in de natuur
Leuk al dat groen in de zomer, maar het lijkt allemaal zo op elkaar. De natuur is in de herfst misschien wel op zijn mooist. De blaadjes kleuren geel, oranje en rood en de paddenstoelen schieten uit de grond. Neem de tijd om een eind te gaan wandelen of om samen kastanjes te zoeken. Lekker en ook nog eens gezond.

2. Nachtrust
Geen zweterige nachten meer! Tijdens de herfst kan je weer lekker onder de wol, maar hoef je je ook nog niet aan te kleden als een eskimo om lekker te kunnen slapen. De nachttemperatuur is perfect om in te slapen.

Gerelateerde afbeelding

3. Krachtvoer
Zet de pannen maar weer op het vuur! Het is weer de tijd voor de stamppotten, stoofpeertjes met kaneel of wat dacht je van een stevige pompoensoep? Oma’s recepten komen dit seizoen weer tot leven.

Laat een reactie achter