Leuk om kennis te maken

Wij vinden het elke dag weer, schitterend om klanten te mogen helpen bij het maken van plannen om alle soorten en maten tuinen te onderhouden. Wij genieten van mooi onderhouden tuinen en kijken steeds weer uit naar nieuwe uitdagende projecten.

Wij zijn een jong bedrijf dat opgericht is in 2014 als bloemenwinkel / klein tuincentrum. We zijn gevestigd op Schouwen–Duiveland en Goeree-Overflakkee. Zomers zijn er extreem veel toeristen. We kregen steeds meer vraag in de winkel of we een hovenier wisten voor een normale prijs, en ook kregen we vragen of we planten konden leveren in combinatie met het aanplanten in de tuin.

We kunnen met trots nu zeggen, JA, dit doen wij en ook in eigen beheer. Zo weten we zeker dat onze producten in goede handen zijn, en goed aangeplant worden. Ook onderhouden we tuinen van mensen die bijv. een sta-caravan, of 2e woning op Schouwen- Duiveland of Goeree-Overflakkee hebben.
Omdat deze activiteiten niet onze hoofdactiviteit is, zien wij dit als extra service naast onze winkels en kunnen wij deze service scherp aanbieden. Wij hechten veel waarde om goede kwaliteit af te leveren, tegen een lage prijs. In tegenstelling tot andere hoveniers betaald u niet voor wat wij KUNNEN, maar alleen voor wat wij daadwerkelijk doen.

We werken met een vast klein team zodat u altijd bekende gezichten ziet. Een klein team betekend immers een persoonlijke aanpak, wat zeer effectief werkt. 

 

Net zoals bij hoveniers, is een goedkope tuinman niet altijd beter dan een dure. Ook hier geldt; het onderhouden van een tuin is een vak apart.
Niet iedereen heeft verstand van tuinieren. Toch zijn de kwaliteiten van een tuinman iets minder van belang dan de kwaliteit van hoveniers.
Het gaat bij tuinmannen immers om klein onderhoud. Ook dit is belangrijk, maar iets minder complex dan bijvoorbeeld het ontwerpen of aanleggen van een nieuwe tuin.
Een goedkope tuinman levert waarschijnlijk net zo goed werk als een duurdere hovenier. Toch is het, net als met een hovenier,
belangrijk dat u de de vakman in kwestie vertrouwt. Hij neemt de verzorging van uw tuin op zich en dat moet naar wens worden onderhouden.
Heeft u geen goed gevoel bij een zeer goedkope?

Via Oostvogels Onderhoud kan u snel en eenvoudig een betrouwbare en deskundige vakman inhuren. Via het contactformulier geeft u uw wensen aan.
Vervolgens zorgt deze hovenier  ervoor dat er een ervaren tuinman de klus uitvoert op de afgesproken datum.

 

lavender-1117275_1920

Onze werkwijze

Afspraak is afspraak!

Bent u op zoek naar iemand die uw onderhoudswerkzaamheden doet, of juist een eenmalige een klus bij u uitvoert? dan ben u bij ons aan het juiste adres!

Op onze website kunt u kijken wat wij doen, en daarbij ook prijzen. Om vooraf in te kunnen schatten wat u kwijt bent, hebben wij diverse prijzen op onze website staan.

Voor sommige werkzaamheden is de prijs niet online te bepalen, dit is maatwerk en is het dus verstandig een keer een afspraak te maken.

Stuur ons een e-mail, bel, of vraag een vrijblijvende offerte via onze website. Wij nemen ten alle tijden binnen 48 uur contact met u op per telefoon of per mail om uw vragen te beantwoorden of een offerte te maken.

'We komen bij je op gesprek'


Achter elke deur een ander soort tuinier. De één heeft niks met tuinieren en een ander doet er alles aan om zijn tuin te laten stralen. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging. Elke keer de vraag wat we nu gaan beleven. We brengen de wensen van jou en onze deskundigheid bij elkaar. Dan beantwoorden wij jou vragen:

  • Welke wensen heb jij?
  • Hoe gaan we de zaken aanpakken?
  • Wat kunnen wij bijdragen?
  • Binnen hoeveel tijd wil je alles klaar hebben?
  • Is extra tuinonderhoud gewenst? (bijvoorbeeld abonnement)
  • Wat zijn de kosten?